Kontrol er fedt! Hvordan får du tillid til kontrol?

Nogle gange opstår der falske modsætninger, fordi ordene forlader deres kulturelle betydning. Tillid er gået fra at være noget, vi skulle gøre os fortjent til – til at være noget, vi har krav på. Det er en ændring, der har store konsekvenser for den måde, vi omgår hinanden på, og det er en ændring, der har store konsekvenser for den måde vi forstår den måde, vi udøver kontrol på.

Lars tager os med på en rejse fra usikkerhed og forventninger til tillid, styring og kontrol, når han både som foredragsholder og i tæt samarbejde med Dacapo laver opsætninger, hvor udvikling og forståelsen af tillid kommer til debat. Tillid er trods alt en følelse – og følelser kan man vel ikke gøre krav på?

I en helt speciel særudgave af foredraget på 75 minutter har Lars lavet en dramatikerinstrueret opsætning, hvor fortællingen bag “Der går de vildeste rygter” kombineres ind i et foredrag om tillid. Det er en hårrejsende og gribende fortælling, som kun har den ting imod sig, at tilhørerne tænker “Det er løgn! Sådan kan virkeligheden ikke være.” Men det er ikke løgn. Og sådan er virkeligheden engang imellem. Bare vildere.