JPEG LogoThaleia koncernen omfatter selskaberne Thaleia, Dacapo og Teater, Musik & Kultur

Thaleia koncernen integrerer egentligt ledelsesansvar, krisehåndtering og forretningsudvikling med konsulentforretningen Dacapo og Teater, Musik & Kultur.

Dacapo har mere end 20 års erfaring i at arbejde med forandringer, organisationsudvikling og innovation i både offentlige og private virksomheder. Dacapo er en unik virksomhed, der er baseret på skuespillet som metode og er nært knyttet til kompleksitetsteori og usikkerhedsteori.

Thaleia arbejder med forandringer, fusioner og krisehåndtering i både offentlige og private virksomheder. Thaleia er baseret på det grundlæggende princip om, at der ikke ydes rådgivning uden, at der tages et formelt ledelsesmæssigt ansvar for at få tingene til at ske i praksis. Thaleia er nært knyttet til usikkerhedsteori.

Teater, Musik & Kultur har afsæt i et unikt netværk omkring musikindustrien i særligt USA og Mellemamerika og et omfattende netværk af rejsevejledere, som har en solid viden om de fagområder og geografier, de hjælper virksomheder med ved både faglige og sociale arrangementer langt væk fra Danmark.